Чи потрібно з трибуни Верховної Ради України лаятись?

Поділитися

Про те, що Президент Росії Володимир путін – ху*ло знає весь світ. Разом з тим, заява нардепа з Тернопільщини Олега Барни викликала двоякий резонанс у суспільстві.

Одні українці вітають вислів чортківського народного обранця, а інші категорично засуджують. Наприклад, тернополянин Іван Омелян схвалив виступ Барни:

omelan
Протилежну точку зору на вибрик нардепа висловив шоумен з Тернопільщини Сергій Притула. Більше того, наш земляк попросив усіх, хто є його друзями у Фейсбуці і підтримує лайливий виступ барни – самостійно видалитись з френдів. Чому? ” – Народний депутат України з трибуни Верховної Ради просить колег прийняти на законодавчому рівні той факт, що Путін – х…йло! Я навіть не хочу вдаватись у подробиці законодавчих колізій, які унеможливлюють сам факт закріплення подібної конфігурації тексту… Я просто хочу запитати у очільників фракції БПП: “Чуваки, Ви що, трохи йоб…лись?”!!!!! Я – простий громадянин, можу собі дозволити будь-що, і то, я фільтрую свої тексти (вибачте у цьому пості трішки не стримався у Ваш бік). Але коли народний обранець трохи плутає трибуну Парламенту із кухнею на якій може собі дозволити “сьорбнути” пів-літра оковитої і “гнати бєса”, то це вже занадто,- оприлюднив на своїй сторінці шоумен.

– Це образа парламентарем однієї країни президента іншої (це мене менше пече, це – справа МЗС), а, парламентська трибуна, як би там не було, не місце для х…їв, п…зд та інших генітальних зворотів. Ви, пане депутат, що, трошки їб…улись у своїх патріотичних поривах??!!!! Чи Ви не в курсі, що Ваші промови доступні всім верствам населення доступним до ютюба?! Ну, прийме ВРУ законопроект про те, що Путін – х…ло!!! І що, від того легше країні стане?! Нахрін цей цирк, містер Барна?! Ніби ж тернопільський, а повадки як у…

– Думаю, що виборці пана Барни сподівались, що його парламентська діяльність зведеться до якихось цікавих законопроектів, а не до спроб запам’ятатись у інетмережі завдяки епатажним висловам.

Інтернет-газета “Про все” виріша запитати у своїх читачів:

[poll id=”181″]

 

Ляшко закидал Гонтареву валютой (видео)

Тернопільський “Автомайдан” пробачати злочини не збирається