Керівництво міграційної служби Тернопільщини побувало в гостях у підшефному закладі

Поділитися

У перші дні нового навчального семестру керівництво міграційної служби Тернопільщини завітало із гостинцями до своїх підшефних – вихованців Тернопільської спеціальної школи для дітей з особливими освітніми потребами.
Новорічно-різдвяна пора зміцнює наші сили й бажання творити добро, приносити найкращі плоди думки і праці. Саме в ці дні найгостріше усвідомлюєш, що поруч є люди, які потребують нашої допомоги.
«Ми планували відвідати діток у День святого Миколая, як робимо щороку, але у них швидше розпочалися зимові канули. Тож солодкі подаруночки передали щойно розпочалося навчання», – каже заступник начальника УДМС України в Тернопільській області Іван Чубатий.
Директор навчального закладу Лариса Акменс подякувала гостям за турботу про її вихованців. За її словами така підтримка особливо цінна тепер, коли в країні складна ситуація.
«Міцного здоров’я вам і доброї долі. Хочеться, аби ви росли у багатій, розвинутій, мирній країні, а біди і лихоліття аби оминали вас», – побажав дітлахам начальник відділу адресно-довідкової роботи УДМС України в Тернопільській області Андрій Цимбалюк.
Ірина Бойко
головний спеціаліст по зв’язкам з громадськістю та ЗМІ
УДМС України в Тернопільській області

У Бучачі в райвідділку міліціонер побив жінку

Депутат, син екс-губернатора Цимбалюка потрапив в наркотичний скандал