Намалюй мене пташкою

Поділитися

Книгарня «Є» та літературна агенція «Discursus» запрошують Вас взяти участь у презентація книги Галини Рис «Намалюй мене пташкою», що відбудеться 22 січня.

Початок – о 18:00
За браком в українській літературі романів про студентів, «Намалюй мене пташкою» стає справжнім путівником епізодами з університетського побуту: дедлайни, поєднання навчання з роботою, стан хронічної перевтоми, безсонні ночі в період сесії на першому курсі, самотність та страхи.
Головна героїня їде до міста Кондор, щоб навчатися у тамтешній Академії імені Пір’їни літати, співати та плавати. Там вона знаходить нових друзів, нові клопоти і починає по-іншому дивитися на світ. Адже тепер усі рішення доводиться приймати самостійно, без порад батьків та знайомих. Одна з найбільших пригод, що трапляється з дівчиною на першому році навчання — створення магічного рукопису «Підручника Літання». Професор Орел та пані Серена втаємничують головну героїню у мистецтво книготворення, каліграфії та інтролігації. Події розгортаються у старовинному місті Кондор, в якому мешкають птахолюди, замість автівок їздять на велосипедах і печуть найсмачніший у світі хліб.
***
Адреса книгарні «Є»:
м. Тернопіль,
вул. Валова, 7-9

Вхід вільний

Тернопільський “Автомайдан” пробачати злочини не збирається

“Автомайдан” Юликів спробує прозвітувати про свою роботу