Невідомий кинув вибуховий пристрій у міліціонерів, п’ятеро поранені

Поділитися

У Києві невідомий кинув вибуховий пристрій у правоохоронців, п’ятеро поранені. “Сьогодні вночі о 00:37 години по спецлінії “102” до чергової частини Дніпровського РУ ГУМВС України в місті Києві зателефонував чоловік, який повідомив, що в квартирі по вул. Празької двоє невідомих гвалтують його дівчину. За викликом негайно виїхав наряд патрульно-постової служби. Також на місце події прибули представники одного з громадських об’єднань. Працівники міліції спільно з членами формування зайшли в під’їзд і зателефонували у зазначену в повідомленні квартиру, розташовану на першому поверсі. В цей час відчинилися вхідні двері цього приміщення, і невідомий чоловік кинув у бік співробітників міліції вибуховий пристрій, швидко закрив двері, після чого пролунав вибух”, – йдеться в повідомленні міліції.

В результаті вибуху правоохоронці отримали вибухові поранення плечей і множинні осколкові поранення нижніх кінцівок і живота. На місце події виїхала карета швидкої допомоги, всі поранені госпіталізовані. У ході огляду квартири було вилучено револьвер.

Співробітники МВС продовжують розшукувати зловмисників. Відкрито кримінальну справу щодо п. 1 ч. 2 ст. 115 КК України “Вбивство” і ч. 2 ст. 15, ст. 348 КК України “Посягання на життя працівника правоохоронного органу, члена громадського формування з охорони громадського порядку і державного кордону або військовослужбовця”.

У помешканні бійця “Правого сектору” СБУ шукала гранатомет

В.о. губернатора Тернопільщини у Фейсбуці: спроба №2