В.о. губернатора Тернопільщини у Фейсбуці: спроба №2

Поділитися

Виконуючий обов’язки голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак у команді Олега Сиротюка виділявся поміркованістю. Якщо Олег Сиротюк сипав обіцянками як дурний горохом, Леонід Бицюра хворобливо не минав жодної прес-конференції, Марія Чашка “носила штани” за головним свободівцем навіть по районах, замість виконувати свої прямі службові обов’язки, Наталка Михно “спілкувалася і знайомилася”, то бютівець скромно перебував у тіні, займався тим мізерним масштабом, який відкраяв йому Сиротюк. Промовчав Крисак навіть про те, що у час війни заступник Леонід Бицюра зайняв нахабно кабінет першого заступника голови, де розміщена уся комунікаційна розв’язка під функціональні обов’язки першого заступника. Коли Сиротюка “пішли”, Крисак не став воювати з Бицюрою, а просто сів у кабінеті губернатора, щоб повноцінно виконувати свої обов’язки. Потім переписав розпорядження про розподіл обов’язків між головою і заступниками. Бицюрі це теж не сподобалось, бо він у Сиротюка перетягнув 80% всіх повноважень губернатора і заступників. Навіть у суд подав, але програв. Про колегії Крисака “Про все” вже неодноразово писало: після “уроків географії” Сиротюка, чиновники відчули, що областю керує фахівець.

Крисак є не просто фаховим аграрієм,  але й мудрим керівником, який не став знищувати свого єдиного заступника Бицюру, який у вихідний день взяв службове авто і поїхав в іншу область, де вчинив аварію. Проте, й покривати злочин Бицюри Крисак не має наміру теж.

Працюючи у рутині, не маючи на кого опертися, у Івана Крисака часто бракує часу донести до громадськості свою позицію, поінформувати над чим працюють в облдержадміністрації. ТТБ ж, яке оспівує владу. ніхто не дивиться. брехунець теж майже ніхто не слухає. Напевно, саме для інформаційного прориву Івану Крисаку створили новий профіль у Фейсбуці. Правда, настільки кострубато там викладаються новини, що профіль в.о. губернатора не має великої популярності. В основному там перепощені новини з облдержадміністрації. Зрозуміло, що особисто Крисак ним не займається, бо 15 січня не вітав би краян з Новим роком. Лише єдине фото Івана Крисака отримало два “лайки” від Романа Заставного і Віталія Мариновського. Це при тому, що у в.о. голови Тернопільської ОДА 140 друзів у Фейсбуці.

Єдине, що варто відзначити – це обкладинка акаунту в.о. губернатора є доволі актуальною і прогресивною, пов’язаною з трагедією у Волновасі.

У своєму ж першому, приватному профілі, Іван Крисак не надто звертав увагу й на викладення власних фото. В основному він там потоваришував з однопартійцями та реальними приятелями.

З усього фейсбучного життя в.о. голови тернопільської ОДА можна зробити висновок, що у реальному житті він значно дієвіший. Шкода, що віртуальне життя першої особи Тернопільщини настільки обмежене. Адже представники прес-служби могли знайомити мешканців краю з тим, що їхній шеф досі не користується службовим авто, а особисто щодня добирається на роботу, проводить щодня по кілька нарад і, напевно, говорить далеко не дурниці. Принаймні на колегіях його цікаво послухати, бо чиновник говорить діло і конкретно вимагає з підлеглих.

Має свої думки Іван Крисак щодо курсу долара, стану доріг в області, перспектив з працевлаштуванням, спортивними досягненнями в області, якісь події у його житті дивують, щось бентежить, за когось радіє.

В.о. голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак налякав злодіїв (відео, фото)

***

Губернатор Тернопільщини викрив свободівських пройдисвітів (відео)

***

Свободівці остаточно втрачають владу

***

П’яний заступник губернатора Тернопільщини вчинив ДТП

***

Леонід Бицюра розповів свою “відполіровану” версію про ДТП на Львівщині

Невідомий кинув вибуховий пристрій у міліціонерів, п’ятеро поранені

“Я – Волноваха”: онлайн-трансляція Маршу миру