Велика битва “титанів” весільної сцени і різдвяний гала-концерт – 11 січня кульмінація “Лабух-шоу”

Поділитися

Колядка проти англомовного хіта, сопілка проти саксофона, вар’ятство проти лірики, – 11 січня на телеканалі ZIK грандіозний фінал Турніру небитих музикантів «Лабух-шоу» за участю чотирьох найкращих весільних колективів України.

Народна луцька «Чачка», баламутна ужгородська «Ватага», ліричний рівненський «Мікс» і елегантні львівські «Викрутаси» — саме ці гурти витримали всі каверзні завдання зіркових суддів-«ґаздів» і конкурентів під час регіональних і півфінальних етапів «Лабух-шоу»: підтанцьовуючи, грали у футбол на сцені, їли вареники, не обриваючи пісні, співали не властивий їм репертуар, щоб урешті зійтися в головному музичному протистоянні року за звання найкращих лабухів Західної України.  А головне — подарувати глядачам чарівну різдвяну насолоду, атмосферу правдешнього свята.

Яке ж Різдво без чортика і ангелика?

Улюблені казки, розказані через пісенні попурі. Щедра коляда, від якої душа щиро відкривається перед таїнством народження Дитятка. Святкові пісні, які переносять слухача в засніжені Карпати – в затишні дерев’яні колиби, де аромат домашнього вогнища сплітається із запахами хвої, дідуха, горішків і меду…

«Ви зазделегідь подарували нам відчуття справжнього Різдва», – коментували судді виступи учасників, забуваючи, що зйомки відбувалися за кілька тижнів до анонсованого телевізійного фіналу 11 січня. І так раз за разом: «У мене враження, ніби вже падає сніг, а за вікном віщують радість народження Христа колядники».

У перервах між виступами судді перемовлялися між собою, вивчали повідомлення в соцмережах

Бенгальські вогники, святкові блискітки, ялинки в гірляндах – радісний антураж фінальної сцени «Лабух-шоу» не йшов у жодне порівняння із палітрою почуттів та емоцій учасників, суддів, ведучих, творців проекту. Азартне передчуття перемоги, щирі сльози, сміх, веселощі… І, звісно, гірчинка – але приємна, як іноді буває у святкової мандаринки – від того, що захопливі місяці головної забави року вже позаду.

Утім — не для глядачів. Для них інтрига, хто ж стане найкращим колективом Західної України, хто уже перше весілля в новому році відіграє на нових музичних інструментах від «Лабух-шоу», – ще попереду.

Ужгородська “Ватага” задоволена своїм виступом

Не проґавте – 11 січня о 21:00 на телеканалі ZIK кульмінаційна велич української пісні, різдвяний настрій і музичні сюрпризи від «Ватаги», «Чачки», «Міксу», «Викрутасів», зіркових суддів та учасників гала-концерту. Фінал першого сезону «Лабух-шоу» стане феєричним завершенням святкових днів на ZIKy.

СБУ виявило в “Одноклассниках” групи, де вербували терористів “ЛНР” та “ДНР”

Після переможної “атошної” технології навіть регіонали побігли піаритись на АТО