Як будуть пропихати в крісло ректора медуніверситету сина покійного ректора

Поділитися

29 грудня 2014 року відбулося спільне засідання організаційного комітету з проведення виборів ректора та претендентів на посаду ректора ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України».

На засіданні були присутні всі вісім претендентів на посаду ректора університету: Л. С. Бабінець, В. Є. Бліхар, С. Н. Вадзюк, О. Л. Ковальчук, М. М. Корда,  І. Р. Мисула, В. В. Шманько, О. І. Яшан.

За результатами спільного обговорення вирішено:

1) Провести 1-й тур виборів ректора університету в четвер, 22 січня 2015 року, в актовій залі університету з 900 до 1500. За необхідності, 2-й тур виборів ректора університету провести 29 січня 2015 року в тому ж приміщенні з 900 до 1500. Під час проведення голосування та підрахунку голосів забезпечити проведення відеозйомки.

2) Оргкомітету з проведення виборів ректора університету надіслати в МОЗ і МОН листи з зазначенням дат проведення I і, за необхідності, II туру виборів ректора ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України» (відповідно до пп. 3.12. та 3.13. «Положення про організаційний комітет з проведення виборів ректора ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України»», затвердженого наказом в. о. ректора А. Шульгая від 28.10.2014 року за № 958 у відповідності до рішення вченої ради університету (протокол № 5)).

3) Претендентам на посаду ректора університету надати свої фотографії, біографічні довідки та передвиборчі програми (в електронному і паперовому вигляді) в оргкомітет з проведення виборів ректора одночасно 05 січня 2015 року о 1500.

4) Програми претендентів на посаду ректора університету представити на сайті університету і в газеті «Медична академія».

5) Шляхом відкритого голосування претендентів на посаду ректора університету вирішено розміщувати їх передвиборчі програми та включити в бюлетень для таємного голосування в алфавітному порядку за прізвищами.

6) Претендентам на посаду ректора університету 05 січня 2015 року о 1500 подати в оргкомітет з проведення виборів ректора університету дані щодо спостерігачів, які будуть присутні при підрахунку голосів на виборах ректора (не більше 2 спостерігачів від одного претендента).

7) За вимогою претендентів на посаду ректора університету, вони будуть самостійно організовувати зустрічі з працівниками та студентами університету. В разі потреби, виділення лекційних аудиторій буде погоджуватися з оргкомітетом з проведення виборів ректора університету. Дата і час зустрічей визначатимуться за черговістю подачі заяв в оргкомітет з проведення виборів ректора університету.

 

Всі вищенаведені рішення були прийняті більшістю голосів претендентів на посаду ректора ДВНЗ «Тернопільський державний медичний університет імені І. Я. Горбачевського МОЗ України».

 

Претендентом на посаду ректора Л. С. Бабінець було запропоновано проведення спільної відеоконференції з працівниками університету 30 грудня 2014 р., однак більшістю голосів претенденти на посаду ректора університету відхилили дану пропозицію, аргументуючи це наявністю екзаменаційної сесії для студентів та передсвятковими днями.

Оргкомітет з проведення виборів ректора університету

Сміливець заблокував “ДельтаБанк”, який не повертав йому заборговані кошти

Шахраї у Тернополі збирають кошти у скриньки