Чортківська освітянка – регіоналка отримала новий кабінет на день народження

Поділитися

Начальниця відділу освіти Чортківської РДА Ірина Гулька отримала від районної влади на свій день народження новий відремонтований кабінет. Як бачимо із фото нові умови праці набагато кращі ніж попередні. Новий кабінет розташований і за новою адресою по вул. Ст. Бандери в поряд із приміщенням Приватбанку та Держказначейства.
Сприяв у виділення даного приміщення заступник голови Чортківської районної ради Хруставка Любомир, дружина якого працює в одні із шкіл. Любомира Хруставку та Ірину Гульку поєднує давня дружба разом із головою бюджетної комісії Тернопільської обласної ради Олександра Стадника.
В той час коли в країні продовжують гинути патріоти та розпочата люстрація у Чортківському районі регіонала – освітянка Гулька продовжую будувати свою кар’єру. Забезпечують таке безтурботне життя вищеперераховані особи та вищі посадові особи в органах прокуратури Чортківщини.
Нагадаємо Ірина Гулька у вересні 2010 року стала прес – секретарем голови – регіонала Чортківської РДА Я.Стеця. Протягом трьох років була головним рупором влади Януковича в друкованих та інтернет  ЗМІ. В січні 2014 року, коли в Києві Революція Гідності отримала перших героїв Небесної сотні, за погодженням В.Хоптяна була призначена на посаду начальника відділу освіти Чортківської райдержадміністрації.
Ось такі «висококоморальна» чиновниця слугує прикладом для дітей Чортківського району.

Іван Гевко

Игровые автоматы: яркие впечатления и прекрасные выигрыши

Замість Надставної церкви у Тернополі побудують хмарочос? (відео)