Добровольці Божої чоти

Поділитися

Вчора у Тернополі, у палаці кіно, що на вулиці Івана Франка, у вщент переповненому залі відбулася презентація документального фільму “Добровольці Божої чоти”. Майже усі презентанти фільму – режисер Іван Ясній, головні герої – “Богема” – Андрій Шараскін та “Гатило” – Валерій Чоботар – тернополяни. Лише головний режисер фільму Леонід Кантер – киянин.

t63hc7wpFAMАвтори фільму розповіли присутнім медіа про те, як задумували фільм про війну на Сході України, чому обрали місце зйомок донецький аеропорт, чому фільм саме про “Добровольчий український корпус” Правого Сектору. Мовляв, там не має тупої солдафонщини, керівник і простий вояка – рівні між собою. День починають з молитви. Всі разом їдять, тренуються, радяться щодо проведення бойових дій. Така атмосфера повинна бути у всьому українському війську.

Друг “Гатило” у фільмі показаний таким собі філософом. Насправді, жартує Валерій, він просто перед камерою постійно вигулькував і тому так часто потрапляв у кадр )) Проте, варто відзначити, що “Гатило” ділиться життєвою мудрістю, яка остуджує емоційні голови що на фронті, що й в тилу.

Презентати протягом години розповіли чимало цікавих думок, вражень, які читачі “Про все” можуть переглянути у відеозаписі. Якщо ж ви хочете побачити фільм “Добровольці Божої чоти”, то його можна буде побачити протягом цього тижня у Тернополі, щодня о 18 годині в кінопалаці.









Уже сил не хватает смотреть этот бред что показывают российские новости

Кому що, а свободівцям гроші дерибанити