Кому що, а свободівцям гроші дерибанити

Поділитися

Про сумнівний логотип Тернополя від мера-свободівця Сергія Надала мешканці файного міста сумно жартують з першого дня, як бюрократи “виявили переможця” за 30 тисяч гривень.

Цю неякісну страшилку чиновники тепер освоюють по повній програмі: заліпили усі сквери за залізних конструкціях з написами, що то сквер і наліпили той нещасний логотип. Тернополяни бідкають, що хіба ще лавки попідписувати із логотипом, що то лавки. Про те, як препаскудно – совково бетонують ті конструкції й говорити не приходиться…

nazarІ от, сьогодні нова затія ідіотів Тягнибока: про оголошення конкурсу на розробку логотипу Тернопільської області розповість заступник директора – начальник управління розвитку туристичної інфраструктури департаменту розвитку інфраструктури, транспорту та туризму ОДА Назар Яворський під час брифінгу. Відбудеться брифінг сьогодні, 9 лютого, о 13:00 год. у 824 к. облдержадміністрації (вул. Грушевського 8).

Назар Яворський – це також одіозний персонаж “Свободи”, під якого створили цілий відділ зовнішніх зв’язків та промоції області в Тернопільській обласній раді в 2009 році. У той час свободівці чого тільки не брехали, лиш би побільше урвати і працевлаштувати своїх депутатів.

Толку з цього відділку було як з козла молока.

Тепер ось логотипом зайнялись (((

Добровольці Божої чоти

Долар проб’є позначку в 125 гривень?