Донецьк: гуманітарний конвой Путіна вибухнув тисячами мін та снарядів (відео)

Поділитися

Російська гуманітарка приїхала на схід України 8 лютого. “Заграва від вибуху «макаронів» та «згущонки» була така, що дончани ще і не бачили”,- жартують у соцмережах свідки.
Бойовики з прокльонами згадують «укрів». По місту розносяться чутки, про черговий рейд українських спецпрезначинців на тилові служби російської армії. Про партизан окупанти воліють не згадувати. Визнавати що їх б’ють не регулярні частини вдвічі ганебніше.
8 лютого ввечері, близько 21 години 45 хвилин, у соцмережах повідомляли користувачі: “Кілька хвилин тому весь Донецьк сколихнувся від серії найсильніших вибухів. По всьому місту спрацювала сигналізація в автомобілях, а мешканці центральних районів розповідають, що у них в квартирах обсипалася штукатурка і зі столів попадав посуд”
“Я сиділа за столом, працювала. Раптом мене різко “повело”. Перша думка – після нещодавнього обстрілу дім “складається”. Потім подумала – голова закрутилася .А зайшла в перекличку. – І все стало зрозуміло”, – розповіла мешканка мікрорайону.
“Біля міста будинки колихнулися на 30 см”.
“На Донському будинок теж трухануло”.
“У Ясинуватій теж вдома шаталися”.
“З Макіївки дзвонили, на Холодній Балці теж хвиля пройшла, вікна відкрилися”.
“Чув весь Донецьк, Горлівка, Макіївка, Єнакієве”.
“Харцизьк теж відчув хвилю”, – пишуть користувачі соцмережі, що живуть в різних районах та передмістя Донецька в донецькій перекличці

Це не перший і не другий рейд українців у самісіньке лігво ДНР. Один з самих вдалих відбувся буквально три дні тому. Тоді народні месники підірвали склад боєприпасів однієї з російських частин, знешкодивши перед тим охорону, повідомляє patrioty.org.ua

Флешмоб «Поцілунок на Укрпошті»

Хід проведення мобілізації у Тернопільській області