Два наїзди на пішоходів та одне перекидання – наслідок автопригод п’ятниці

Поділитися

Повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду на проспекті Степана Бандери Тернополя надійшло о 18.55 у Тернопільський міськвідділ міліції. При виїзді на місце пригоди слідчо-оперативної групи стало відомо, що водій автомобіля ВАЗ 2106, 1991 року народження, збив двадцятисемирічного тернополянина. Чоловік пересікав дорогу за межами пішохідного переходу, попередньо він перебував у нетверезому стані. Лікарі швидкої надали потерпілому допомогу на місці автопригоди, адже він отримав закриту черепно-мозкову травму та забійну рану потилиці. Триває слідство.

Ще однин наїзд на пішохода відбувся біля 19 години на вулиці Симоненка обласного центру, водій “ДЖІЛІ СК” скоїв наїзд на 23-річну тернополянку в межах пішохідного переходу. Дівчину з численними травмами госпіталізували в нейрохірургічне відділення обласної лікарні. На даний час слідчі встановлюють обставини дорожньо-транспортної пригоди.

О 21.20 на Збаражчині водій автомобіля “Фольксваген-Гольф”, 1995 року народження, на автодорозі Збараж-Старий не впорався з керуванням, з’їхав у кювет та перекинувся. У результаті автопригоди водій помер на місці, а його пасажира з тілесними ушкодженнями госпіталізували в Збаразьку центральну райлікарню.

Усі події внесені в єдиний реєстр досудових розслідувань за статтею 286 – порушення правил безпеки дорожнього руху.

Чоловік позбавив життя сусіда через зниклий мобільний телефон

У Тернополі знову горить прокуратура (фото)