Головного бютівця Шумського району впіймали на браконьєрстві

Поділитися

6auc5OvyMwQ11 лютого 2015 року о 16 год. 20 хв. у мисливських угіддях Кременецької райорганізації УТМР єгерською службою спільно з працівниками Кременецького райвідділу міліції було затримано Макаревича Олександра Львовича, жителя м. Шумськ та депутата Шумської районної ради від партії “Батьківщина” Юлії Тимошенко та Стратюка Володимира Володимировича, жителя с. Вілія Острозького району, які проводили полювання у заборонені строки забороненими знаряддями – браконьєрськими петлями, що є грубим порушенням Закону України «Про мисливське господарство та полювання (ст. 20, ч.4).

На підставі ч. 1 ст. 85 Кодексу України про адмінпорушення, за фактом скоєних правопорушень складено адмінпротоколи, які оперативно були направлені в екологічну інспекцію Тернопільської області.

Згідно чинного законодавства, браконьєрів очікує покарання штрафом у розмірі від 6 до 60 неоподаткованих мінімумів.

Як відомо, Макаревич Олександр, є приватним підприємцем Шумського району, головою партійної фракції “Батьківщина” в Шумській райраді. У березні 2014 року Василь Деревляний озвучував його фамілію як кандидата на посаду голови Шумської райдержадміністрації. Проте, згодом посаду зайняв свободівець Габор.

Олексій Герасимович

YDd94xksKbc

Отличие цифрового видеонаблюдения от аналогового

В кіпрську материнську компанію «Мрії» введений тимчасовий керуючий для передачі контролю над компанією кредиторам і збереження її цілісності