Працівниця кадрової агенції “вгамовувала” невдоволених клієнтів ножем

Поділитися

Розібратися за допомогою ножа із невдоволеними клієнтами вирішила працівниця однієї із приватних компаній в Тернополі. В результаті – двоє поранених.

На лінію “102″ 19 лютого надійшло повідомлення від невідомої жінки про те, що в приміщенні кадрової фірми їй погрожують працівники компанії.

На місце події виїхала група швидкого реагування Тернопільського міського відділу міліції, яка з’ясувала, що троє людей – двоє чоловіків та жінка, прийшли на фірму, аби забрати свої гроші.

– Ця історія тягнеться ще з 20 січня, – розповідає один із обдурених клієнтів. – Фірма обіцяла працевлаштувати. В інакшому випадку вони повинні повернути гроші впродовж 3-10 днів.

Проте, ні роботи, ні коштів замовники послуг не отримали. Люди вирішили зайти в офіс і забрати те, що їм належить.

Діалог переріс в конфлікт з «поножовщиною». За словами потерпілих, один із чоловіків хотів відібрати ніж від розлюченої працівниці фірми. У результаті – в одного клієнта неглибокий поріз, а у менеджера – поранена рука.

Двадцятитрьохрічна працівниця фірми стверджує, що ніж витягнула лише заради самозахисту.

Дану подію слідчі міського відділу міліції внесли в єдиний реєстр досудових розслідувань з правовою кваліфікацією статті 129, частини 1 – погроза вбивством, яка карається арештом на строк до шести місяців або обмеженням волі на строк до двох років.

 

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Чтобы победить ДНР, нужно перестать быть терпилами

З картки пораненого військовослужбовця вкрали більше 140 тис. грн