Самооборона Майдану Тернопільщини бреше?

Поділитися

На адресу т.в.о начальника УМВС України в Тернопільській області Богомола О.М. надійшов відкритий лист-звернення від ГО Самооборони Майдану Тернопільщини. У зверненні йдеться про те, що активістам об’єднання, з джерел близьких до правоохоронних органів, стало відомо, що 16 лютого в приміщенні обласної прокуратури відбулася зустріч заступників обласного прокурора та окремих керівників обласної міліції.

 Учасники зібрання, начебто, обговорювалися питання щодо організації провокацій проти представників Самооборони Майдану Тернопільщини з метою дискредитації організації, кримінального переслідування та «ізоляції» її активістів.

Керівництво УМВС України в Тернопільській області офіційно заявляє, що дана інформація не відповідає дійсності. Керівники обласної міліції не брали участі у будь-яких зустрічах з іншими правоохоронними відомствами області і не обговорювали питання щодо активістів ГО Самооборони Майдану Тернопільщини.

Правоохоронці не чинять жодного тиску на самооборонівців та не втручаються у діяльність громадської організації.

Хочемо зазначити, що міліція тісно співпрацює з активістами Самооборони Майдану Тернопільщини в плані забезпечення громадського порядку в Тернополі та райцентрах області. Представники ГО Самооборони Майдану Тернопільщини входять у Громадську раду, яка діє при обласному УМВС України.

У своїх діях працівники органів внутрішніх справ дотримуються єдиної позиції – принципів законності та діють виключно у межах чинного законодавства.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Пошкодував товаришу зварити макарони у тефлоновій сковорідці і розплатився життям

Сьогодні до Тернополя привезуть тіло загиблого героя Івана Вітишина