Житель Івано-Франківська скоїв дві крадіжки у Тернополі

Поділитися

Співробітники Тернопільського міськвідділу міліції підозрюють 24-річного уродженця Івано-Франківщини у вчиненні двох крадіжок. Молодик поцупив барсетку у водія маршрутки та обікрав колегу по роботі.

Як встановили правоохоронці, у Тернопіль підозрюваний переїхав ще у 2011 році. Зняв квартиру та працевлаштувався в одному із барів. Проте довго на новому місці роботи не затримався. Роботодавці звільнили хлопця одразу, як виявили, що він тягне гроші із каси. За крадіжки молодика притягнули до кримінальної відповідальності. Проте Феміда була до нього поблажливою, і злодюжка відбував покарання умовно. Але висновків, либонь, так і не зробив бо знову порушив Закон.

Днями оперативники тернопільської міської міліції викрили івано-франківця у вчиненні двох фактів незаконного заволодіння чужим майном. Потерпів від зловмисника водій маршрутки. У нього крадій поцупив барсетку, в якій були 600 гривень та мобільний телефон. Ще однією жертвою крадія стала його колега по роботі. У жінки він вкрав мобільний телефон.

Проти зловмисника відкрито кримінальне провадження. Міліціонери встановлюють причетність підозрюваного до інших протиправних діянь.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

Централізоване опалення у Тернополі буде значно вигіднішим за індивідуальне

У сквері Кобзаря ремонтують фундамент пам’ятника Тарасові Шевченку