Amazon доставлятиме замовлення безпілотниками

Поділитися

kurerami-bespilotnikami-zainteresovalis-v-upsФедеральне агентство цивільної авіації США надало дозвіл компанії Amazon використовувати безпілотні пристрої для доставки товарів клієнтам. Про це  повідомляє ZN.UA.

Американський регулятор надав Amazon експериментальний сертифікат на придатність до льотної експлуатації дрона, розробленого одним з підрозділів компанії. Amazon отримує право використовувати апарат в тестовому режимі в світлий час доби, запускаючи його на висоті до 120 метрів.

Кожного місяця Amazon надаватиме агентству інформацію про тестові польоти. Також компанія повинна повідомляти про всі неполадки, якщо такі виникнуть у момент випробування апарату.

Сертифікат виданий на певну модель безпілотника, тому якщо в його конструкцію будуть внесені якісь зміни, компанії доведеться отримувати новий дозвільний документ.

Система доставки Prime Air пройшла перше тестування в 2013 році, її запуск тоді прогнозували протягом чотирьох-п’яти років. У компанії заявили, що покупці в міських районах США зможуть отримати замовлені товари протягом 30 хвилин з моменту оформлення.

Футболісти ФК “Тернопіль” перемогли вдома ФК “Миколаїв” з рахунком 4:2

Після футбольного матчу заарештовано 8 футболістів