Футболісти ФК “Тернопіль” перемогли вдома ФК “Миколаїв” з рахунком 4:2

Поділитися

3Wh-KG_GgooФутболісти ФК “Тернопіль” перемогли вдома ФК “Миколаїв” з рахунком 4:2 у першому весняному календарному матчі в Першій лізі українського футболу, передає UA-Футбол.

Команда господарів спільно з фанами запросили на гру бійців 44-ої окремої артилерійської бригади, котра зараз базується в Тернополі. Військовослужбовцям передали 112 білетів на матч проти “кораблів”. У середині другого тайму, коли диктор оголосив, що бійці присутні на матчі, глядачі встали і аплодували більше хвилини. Оскільки в Тернопільській області 20 та 21 березня оголошено днями жалоби, оскільки зі сходу привезли тіла двох загиблих місцевих Героїв, то перед грою та в її перерві на стадіоні не вмикали традиційну музику.

Сам матч проходив за переконливої переваги господарів, котрі до 80-ї хвилини довели рахунок до 4:0. Відзначився Семенець і двічі Кушецький. Останній же “тернопільський” гол на рахунку захисника миколаївців Хохлова, котрий, перебуваючи під пресингом двох гравців групи атаки господарів, послав м’яч у дальній кут власних воріт. На 87-й і 90+5-й хвилинах зусиллями Сторубльовцева і Момота “Миколаїв” скоротив розрив у рахунку.

Решта ігор 19-го туру чемпіонату України у Першій лізі пройде в суботу, 21 березня: “Геліос” – “Суми”, “Зірка” – “Гірник-Спорт”, “Динамо-2” – “Полтава”, “Сталь” А – “Буковина”, “Сталь” Д – “Нива” Т, “Десна” – “Гірник”, “Нафтовик-Укрнафта” – “Олександрія”.

Папа Римський засудив смертну страту

Amazon доставлятиме замовлення безпілотниками