Аваков взявся за земельних аферистів

Поділитися

avakovМіністр внутрішніх справ України Арсен Аваков доручив своєму раднику, колишньому нардепу і досвідченому аграрію Михайлу Апостолу промоніторити ситуацію в Україні із землями резерву і запасу, які знаходяться на території місцевих рад. Виявляється, держземагенства так напрацювалися, що пороздавали “безплатно” чи не всю землю із резерву, яка необхідна для різноманітних потреб, наприклад, для створення особистих селянських господарств молодими сім’ями, які оселяються у селі. Роздано землі на 49 років в оренду невідому кому, на невідомо яких умовах і навіть без орендної плати. Бюрократи навіть не ставили до відома сільських голів та депутатів місцевих рад. Уявіть, що тепер в Україні дожились до того, що тут не тільки не можливо жити, прогодувати сім’ю, але й померти! Про це боляче говорити, але в українських  селах бракує землі навіть для того, щоб створити, за потреби, елементарний новий цвинтар!

Виконуючи доручення міністра, Михайло Апостол просить сконтактувати з ним усіх свідомих громадян, активістів, громадських діячів, які мають інформацію про зловживання у цій сфері. Завдяки вашій інформації розслідування охопить якомога більше фактів. Наприклад, такий масовий безлад із землею на Тернопільщині творився як рік до Революції гідності, так і рік й після.

Замовчувати такі факти нині злочинно по відношенню за Небесної сотні, загиблих на фронті і живих героїв, які зараз нас захищають. Повідомити про такі злочинні факти можна у акаунті радника міністра внутрішніх справ Михайла Апостола у Фейсбуці.

 

 

Чортківська рухівка отримала “жирну” посаду в районні раді

Сонячне затемнення можна буде спостерігати 20 березня