Чортківська рухівка отримала “жирну” посаду в районні раді

Поділитися

image2Всім на Чортківщині відомо прізвище Яблонь. Це сімейна династія політиків місцевого масштабу від популярного в 90 – ї роки Народного Рух. Проте в останній час вся діяльність даної партії на теренах нашого району зводилась до лобіювання власних інтересів родини Яблонь. Батько Василь Яблонь, за станом здоров’я та немолодих літ, покинув політику, але не забув про власних дітей. Ще в 2006 році, коли Рух спільно із Нашою Україною отримали більшість в Чортківській районній раді, тодішній голова ради Чортківський Р.В. створив спеціально для Тетяни Яблонь нову посаду – заступник керуючого справами райради. Зроблено це було для постійного слухняного голосування рухівців в раді. Тетяна Яблонь за всі ці роки не запам’яталась нічим суттєвим ні як депутат, ні як посадовець.
Під час майданівських віче Т.Яблонь на все горло кричала перед громадою, що вийшла на площу не заради посад. Проте, як і більшість політиків, говорила одне, а своє думала. Так за розпорядженням її друга в.о. голови райради Хруставки, нещодавно Тетяну Яблонь призначено керуючою справами Чортківської районної ради. Дана посада є третьою в ієрархії пасод районної ради із за статусом, і за оплатою. Цікаво, що в 2010 році від Руху було обрано аж три районних депутати із 90 чоловік, а Хуставка провів 12 підконтрольних депутатів під прапорами УНП.
Ось так місцеві політики, які отримали лише 15 % довіри, завдяки кулуарній грі та інтригам вміють дориватись до владних “корит” і забувають про свої обіцянки перед власною громадою.

Тернопільська міська рада не надала журналістам інформацію про прибутки своїх депутатів

Аваков взявся за земельних аферистів