Двох жителів селища Мельниця-Подільська впіймали на крадіжках

Поділитися

a_be9097bdСпівробітники Борщівського райвідділу міліції викрили у вчиненні крадіжок двох жителів селища Мельниця-Подільська. Об’єктами наживи молодики обирали нежилі приміщення і виносили звідти усе, що мало бодай якусь цінність.

Підозрюваним 22 та 23 роки. Вони ніде не навчаються та не працюють. Займатися протиправним почали у січні цього року. На даний час міліціонери довели причетність злодійського дуету до вчинення трьох крадіжок.

Орудували вночі, у покинутих будинках. Брали усе, що можна було перепродати, або ж здати на металобрухт. З обійстя 64-річної пенсіонерки винесли газові балони та радіоприймач. Ще з одного господарства викрали металеві вироби.

Побували зловмисники також у недіючому приміщенні, яке належить одному із підприємств району. Звідти винесли батареї. Крадене здали на металобрухт, а гроші витратили на випивку.

Щодо підозрюваних розпочато кримінальне провадження. Їхні дії слідчі кваліфікують за частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана із проникненням у житло). Їм загрожує від трьох до шести років позбавлення волі. Правоохоронці перевіряють причетність підозрюваних до скоєння інших подібних злочинів.

СЗГ УМВС України

в Тернопільській області

За минулу добу телефонні шахраї виманили у двох тернопільських пенсіонерок 14 тисяч гривень

Черговий волонтерський рейд Тернопіль-Шумськ-Донбас: частина 2