Київське “Динамо” переможе англійський “Евертон”?

Поділитися

Dynamo_EvertonСьогоднішня гра київського “Динамо” і англійського “Евертона” може стати рекордною за відвідуваністю матчів “біло-синіх” із моменту повернення команди на оновлений НСК “Олімпійський” у березні 2011 року. Про це  повідомляє  прес-служба ФК “Динамо”.

У поєдинку проти англійців очікується повний аншлаг, попри те, що за вироком УЄФА має бути закритий 21 сектор стадіону.

У зв’язку з цим ФК “Динамо” (Київ) звертається до всіх уболівальників прийти на стадіон як мінімум за пару годин до початку поєдинку. Ворота національного спорткомплексу відкриються для глядачів о 18:00. За годину до початку гри, о 19:00, на всіх лініях метрополітену, а також на трамвайних, тролейбусних та автобусних маршрутах згідно пасажиропотоку буде збільшено кількість одиниць транспорту.

З 19:00 станція метро “Палац Спорту” буде закрита на вихід пасажирів і працюватиме лише як пересадочна з лінії на лінію. Станція “Олімпійська” буде закрита на вхід і вихід.

Також, в залежності від пасажиропотоку, після завершення матчу на цих станціях і на станції “Площа Льва Толстого” може діяти обмеження на вхід пасажирів.

Зазначимо, що востаннє НСК “Олімпійський” був заповнений під зав’язку на міжнародних матчах 18 березня 1997 року, коли динамівці в 1/4 фіналу Ліги чемпіонів зустрічалися з туринським “Ювентусом”. Тоді головна арена країни прийняла на своїх трибунах 100 064 глядачів.

[poll id=”188″]

Блок Петра Порошенка піариться на пожертвах чортківчан

Не купуйте курятини