На Запоріжжі поваленого Леніна повернули на постамент

Поділитися

politic399Пам’ятник Леніну, який нещодавно було демонтовано у селі Тимошівка на Запоріжжі, поставили на колишнє місце, передає УНН з посиланням на місцеве видання “061”.

Як розповів голова Тимошівської сільради Андрій Петрова, бюст стояв біля сільської ради, а пам’ятник у повний зріст був в іншій частині села.

“Той, що на іншій частині села, розсипався, ми намагаємося його зараз скріпити. А той, що біля сільради – впав, але не розбився. Підійшли люди, поставили на місце”, – розповів А.Петров, додавши, що питання демонтажу пам’ятників має вирішуватися в правовому полі.

“Він стоїть на балансі, це власність територіальної громади. Якщо треба його демонтувати – не питання. Треба, щоб це люди вирішили. Громада скаже “так” – приберемо, громада скаже “ні”, значить ні”, – підсумував А.Петров.

Нагадаємо, що у Запорізькій області вже демонтували декілька пам’ятників Леніну. Зокрема, в ніч на 17 березня повалили пам’ятник вождю соціалізму в місті Молочанськ, селі Тимошівка, селищах Михайлівка і Веселе Запорізької області.

Дівчинка намагалася отруїти матір через iPhone

Підтвердилася інформація про загибель журналіста Дмитра Лабуткіна