Підтвердилася інформація про загибель журналіста Дмитра Лабуткіна

Поділитися

Jd9ektk9SgU20 лютого тернопільська інтернет-газета “Про все” повідомляла про відео сепаратистів, на якому зафіксовані документи журналіста Міноборони Дмитра Лабуткіна. Сепаратисти повідомляли про загибель й військового. А сьогодні  у соцмережах підтвердилася інформація про загибель журналіста ТРК Міноборони України Дмитра Лабуткіна

Тіло військового журналіста капітана-лейтенанта Дмитра Лабуткіна було знайдено у Дніпропетровському морзі, повідомляє Незалежна медіа-профспілка України із посиланням на газету “Флот України”.

“Офіцер, патріот, справжній громадянин своєї країни, він загинув під час боїв в Дебальцевому”, – пише його товариш капітан-лейтенант Віталій Панчишин.

Раніше у відеосюжетах сепаратистів були показані документи Дмитра, але остаточного підтвердження інформації про його загибель не було. Рідні й близькі сподівалися на краще.

Дмитро був репортером на військовому телебаченні “Бриз” у Севастополі. Під час окупації Криму росіянами не зрадив Україну та виїхав разом із сім’єю до Одеси.

На Запоріжжі поваленого Леніна повернули на постамент

На що перетворилася ГО “Автомайдан Тернопіль” за час “правління” Дмитра Гайдуцького