Найдорожчого двірника України побачать сьогодні у Тернополі

Поділитися

nadal3Сьогодні у Тернополі – велика толока. Всіх працівників комунальних установ міста зганяють прибирати парки міста. Окрім того, заплановано очищення від того, що не може прибрати за мільйонні бюджетні кошти приватна луцька компанія “Тернопількомуналсервіс”. Компанія приносить півтора десятка мільйонів гривень виграних тендерів на прибирання, які лобіює мер Сергій Надал і його заступник Владислав Стемковський. Працівників же комунального підприємства – КП “ТМ ШЕД” – відправили на біржу!

Під час толоки люди мають почистити сквер на вулиці Миру та зелену зону на вулицях Слівенській- вул.Малишка, вул. Микулинецьку та територію між вул. Фабричною та вул. Текстильною. Хочуть очистити від сміття   лісопосадку на вул. В. Винниченка – в районі  магазину «Берегиня» (територію між вул. В. Винниченка та об’їзною дорогою).

Попіаритись на акції вийде мер Тернополя. Працівники мерії неофіційно називають його найдорожчим двірником в Україні!

Самі ж тернополяни вже третій рік не задоволені якістю прибирання у місті. Навіть у парках файного міста тепер складно скуштувати морозиво чи солодку вату, оскільки пилюка заліплює не лише їжу, але й рот і очі.

Бережани отримають статус міста обласного значення

Как создать идеальное спальное место для комфортного сна