Поки молодик спав, з його будинку виносили побутову техніку

Поділитися

kradijЗлочини проти власності у кримінальній статистиці перебувають на верхніх щаблях. Дуже вже багато охочих до чужого майна. Та все таємне рано чи пізно стає відомим.
Втекти від відповідальності не вдалося й одному з жителів міста Хоростків. Працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області затримали підлітка за підозрою у скоєнні крадіжки.
У пошуках легких грошей неповнолітній попрямував до Чорткова. Блукаючи околицями міста, оглядав будинки. Натрапивши на приватний будинок із відчиненим вікном, хлопець вирішив не гаяти часу.
Вправно заліз до хати через вікно. Там узявся нишпорити по шафах та шухлядах. Знайти велику суму коштів йому не вдалось, тому, аби не піти з пустими руками, юнак вирішив привласнити собі два ноутбуки «Lenovo». Не кваплячись почав складати все в дорожню сумку, аж раптом на порозі побачив парубка. Спросоння власник не розумів, що в його будинку робить незнайомець, тому поцікавився у юнака, що він тут забув, а у відповідь отримав удар в голову.
Непроханий гість швидко покинув будинок, не забувши прихопити наживу, а власник щодуж кинувся телефонувати на лінію «102». Сигнал тривоги миттєво передали наряду групи затримання Управління ДСО, який патрулював неподалік. В ході відпрацювання повідомлення «по гарячих слідах», завдяки професійним діям держохоронців, в лічені хвилини лиходій був затриманий і доставлений в міський відділ міліції, де йому доведеться відповісти за свої кримінальні заробітки.

Про брехню народних депутатів і піар на крові

Фоторепортаж з похорону героя АТО Віталія Лотоцького