Про брехню народних депутатів і піар на крові

Поділитися

6f477ff5196cПро піар на крові з обурення говорили авторитетні громадські активісти ще під час виборчої кампанії до Верховної Ради. Проте, чимало нардепів з Тернопільщини проскочили у парламент саме на темі АТО. Сьогодні вони бються в груди, розповідають, як вони добре працюють і які погані їхні політичні конкуренти. Особливо на цим “хворіє” чортківський нардепик Олег Барна. Побери, заставні, юрики, люшняки сидять тихо, як щось під лопухом. Контужений ідіотизмом свободівець Головко вже не так часто ганьбиться, як попередньої каденції.

Екс-нардеп Тарас Стецьків так проаналізував діяльність новобраних дармоїдів: “Минуло 100 днів демократичної коаліції у ВР 7-го скликання і діяльності нового(старого) уряду Яценюка.
Результати скромні. Законодавчо не запущена жодна системна реформа. Хоч внесено більше 400 законів,більше 300 розглянуто і більше 100 прийнято.
До позитиву занесено хіба відміну позаблокового статусу,створення антикорупційного бюро розслідувань і початок скасування депутатської недоторканості(правда у вкрай недолугій редакції).
Судова реформа-основа основ в реформі інститутів влади,так і не розпочата!
Реформаторство уряду зводиться лише до виклянчування грошей у МВФ,дайте бо загинем.
Всі,підкреслюю,всі кроки,спрямовані на бодай якісь зміни приймаються під тиском Заходу і МВФ,а не є наслідком продуманої внутрішньої стратегії української влади.
60 реформ президента,план реформ уряду до 2017 року,план законодавчих реформ Гройсмана-це купа паперу і пустих обіцянок,стрясання повітря замилювання очей,тільки не реформи.
Хто хоче справді провести рішучі і швидкі зміни в країні,той не малює десятки напрямків на сотні сторінок.
Він визначає критичні пріоритети і остервеніло вгризається у їх реалізацію”.

Про куревство тернопільської самооборони, “Автомайдану-Тернопіль” ми вже неодноразово писали. Детальніше у цьому гіперпаосиланні і списку статей, де йдеться про роботу “рука в руку” з мером Надалом та іншими мерзотниками.

Зрозуміло одне, що Тернопіль готується до місцевих виборів, а отже перерозподілу фінансових потоків та дерибану на місцеву рівні. У столиці ситуація не краща. Авторитетний журналіст Дмитро Гнап описав ось таку ситуацію: “Знаете, мне нравится полк “Азов”. Склоняю голову перед этими парнями и их комбатом Андреем Белецким. Но, мне не нравится, что Белецкий нашел себе новых политических партнеров из числа знатных проходимцев. Вы, заметили, наверное, в Киеве много бигбордов с логотипом “Ми V Кияни”. По всем лекалам политтехнологий, после биг-бордов, возле метро начали раздвать такую же газету. И по ней стало очень просто опеределить кто такие эти “мивкияни”. Все хвалебные статьи в газете посвящены трем людям: Андрею Белецкому, Александру Третьякову, и Глебу Загорию. Третьяков – один из “любих друзів” Ющенко, беспринципный и всеядный бизнемен от политики, угробивший журналистику в подконтрольном медиахолдинге “Главред”. Глеб Загорий – недавно пришел в политику, вместе с отцом – совладелец фармацевтической фирмы “Дарница”. По данным наших источников, семья Загориев выложила 5 миллионов долларов, чтобы Глеб попал в проходную часть президентского списка в ВР. Третьяков и Загорий очевидно стали споснорами нового политического проекта Киева, а комбат Белецкий его лицом. Белецкий конечно, волен дружить в политике с кем угодно. Но вот использовать символику полка “Азов” чтобы вытягивать рейтинги Третьякова и Загория, мне кажется совсем хреновой идей. Думаю, совсем не ради этого ребята из “Азова” проливают кровь на востоке”.

 

“Новая Газета” назвала имя возможного заказчика убийства Немцова

Поки молодик спав, з його будинку виносили побутову техніку