Розпочався другий етап четвертої черги часткової мобілізації

Поділитися

На Тернопільщині, сьогодні 2 березня, розпочався другий етап четвертої черги часткової мобілізації. Про це на брифінгу повідомив військовий комісар Тернопільського обласного військкомату полковник Володимир Катинський.

Офіцер наголосив, що мобілізацію проводять органи місцевої влади спільно з органами місцевого самоврядування, а військові комісаріати забезпечують її проведення на своєму рівні.

– Місцевим органам виконавчої влади, за участю органів місцевого самоврядування, підприємств, організацій і установ усіх форми власності організувати і забезпечити в установленому порядку, своєчасне оповіщення і прибуття громадян, які призиваються на військову службу, а також прибуття техніки на збірні пункти та у військові частини, – зазначив полковник Володимир Катинський.

Він також повідомив, що для виконання планового завдання на цьому етапі достатньо з кожного населеного пункту області відправити до навчальних центрів Збройних Сил та інших військових формувань України одного-двох військовозобов’язаних.

– Подача техніки з національної економіки у нас в області не припинялася. На цій техніці будуть їздити наші співвітчизники і, як уже неодноразово зазначалося, техніка зберігає не одне життя, – повідомив полковник Володимир Катинський

Василь Лабай

Західний регіональний медіа-центр Міністерства оборони України

Фото Івана Пшоняка

Як ви думаєте, хто був у цій снігоприбиральної машині за якою вбивали Нємцова?

Немцов снял фильм о том, как врет Путин