Як ви думаєте, хто був у цій снігоприбиральної машині за якою вбивали Нємцова?

Поділитися

Як ви думаєте, хто вирішив показово стратити Бориса Нємцова в трьохстах метрах від Лобного місця? Як ви думаєте, хто призначив розслідувати вбивство – призначив ту саму людину, ім’я якої стало прозивним, через інші гучні справи, які він “розслідував”? Про це пише на своїй сторінці в Фейсбук Слава Рабінович, повідомляють Патріоти України.

Як ви думаєте, чому на відеозапису в момент вбивства весь вид закриває снігоприбиральна машина при температурі повітря значно вище 0С, при дощовій погоді? Як ви думаєте, чому снігоприбиральна машина їде з місця злочину відразу після вбивства і про неї ми більше нічого не чуємо?

Як ви думаєте, хто був у цій снігоприбиральної машині? Як ви думаєте, це складно дізнатися? Як ви думаєте, чому на відстані несильного кидка каменю від стін Кремля немає чіткого запису та інших даних спецтехніки спостереження, в безпосередньому периметрі прямої відповідальності ФСТ?

Як ви думаєте, Великий Москворецький міст є стратегічним об’єктом, який охороняється і знаходиться під мікроскопом завжди 24/7? Як ви думаєте, чому відразу після вбивства Бориса Нємцова, в його квартирі, в 10 хвилинах ходьби від місця його загибелі, почався обшук, який йшов всю ніч? Як ви думаєте, чому посольство України досі не може зв’язатися з Ганною Дурицькою, громадянкою України і безпосереднім свідком вбивства?

Як ви думаєте, чому 26 (!!!) лютого Путін підписав Указ про встановлення нового професійного свята військових – Дня Сил спеціальних операцій 27 лютого? Це справа не просто погано пахне. Це не темна справа.

Тут все, все шито білими нитками. Поки ми збираємося виходити на траурний мітинг, йде гігантська робота по гігантської операції гігантського килим-апу жахливо гігантського злочину. Не було в Росії ще такого вбивства. Такого, як я описав в цьому пості. У хворій уяві навіть неможливо придумати, уявити такого, за сукупністю всіх факторів.

Последний эфир Нємцова

Розпочався другий етап четвертої черги часткової мобілізації