Три велосипеди не дав вкрасти небайдужий сусід

Поділитися
ЯКБИ НЕ ТРИ
ЯКБИ НЕ ТРИ “ТРОСИКИ-ЗАМКИ”, ТО ЗЛОЧИНЦІ ПО ОДНОМУ ВЕЛОСИПЕДУ ТИХЕНЬКО ВИНЕСЛИ Б, ПЕРЕПИЛЯТИ ОДИН ТАКИЙ ЗАМОК ТРЕБА З 10 ХВИЛИН. ЗНОСЯЧИ ТРИ ВЕЛОСИПЕДИ ВОДНОЧАС, КРАДІЯМ ЗАБРАКЛО СИЛИ  ДОНЕСТИ ЇХ.

6 березня до редактора тернопільської інтернет-газети “Про все” Бориса Машлянки звернулись колеги із СЗГ УМВС України в Тернопільській області. Працівникам прес-служби міліції потрібна була людина, яка розповіла, як у неї вкрали велосипед і що тепер робить, аби уберегти двоколісний транспорт. Оскільки 7 квітня минулого року в журналіста поцупили велосипед через необережність на сходовій клітці, тепер він тримає двоколісний транспорт під надійними замками. Злодія тоді упіймали за два дні. Виявилось, він ходив на кавалєрку до сусідок.

Демонструючи надійні замки телеоператору, журналіст не знав, що вже за кілька годин його, дружини та дітей велосипеди спробують вкрасти. О четвертій ранку, 7 березня, зловмисники виламали замок на “сушарці” і з 8 поверху протягнули сходовими клітками зв’язані “тросами-замками” три велосипеди аж до 2 поверху. На жаль, через міцний сон журналіст не чув того гуркоту, який був у під’їзді. Ровера ледь-ледь вміщалися на сходах. Як злочинці витягнули їх через балконні двері сушарки – загадка досі, оскільки там ледь-ледь можна пройти з одним велосипедом. Саме тому всі ровера сильно постраждали: обдерті рами, рулі,  поламані тормоза, коробки передач і навіть видерте з рами одне із задніх коліс. Про обдерті стіни у під’їзді вже й не згадуємо…

Від почутого грохоту чимало сусідів попросиналося, проте жінки боялись виглянути на сходові клітки,  а комусь було й байдуже. Лише сусід з 3 поверху вийшов на площадку і почав питати в злочинців, що це таке коїться серед ночі. Один із крадіїв накинувся на сміливого сусіда з “монтіровкою” і жахливим перегаром. У цей час вибігла дружина сміливця, піднявся гвалт. Крадії почали втікати. Проте, за словами сусіда, злочинці не втекли на вулицю, а забігли до квартири на першому поверсі. Чому така впевненість – бо вхідні залізні двері до під’їзду доволі гучно зачиняються зі специфічним звуком.

А у квартирі, до якої зачинились злочинці,  регулярно доносяться крики, шум бійок. Сусіди жаліються, що там вічні скандали, музика гупає серед ночі. Подружжя, яке знімає квартиру, стверджує, що у ці дні було за межами обласного центру, а в квартирі нібито нікого не було. Проте, сміливий сусід запевняє, що бачив злодіїв у під’їзді неодноразово. Люди розповідають, що під під’їзд неодноразово приїжджають на “розбитій колимазі” пяндиги з молодими дівчатами-мешканками під’їзду.  Саме юні красуні, батьки яких перебувають на заробітках, зайняті на роботі кілька днів підряд “тусувались” на сходових клітках.

Розслідування  триває. Про деталі справи – по мірі розвитку справи.

Небайдужий сусід постраждав від злочинців з арматурою.
Небайдужий сусід постраждав від злочинців з арматурою.

rany2

“ВКонтакте” виявлено новий вірус для Android

0

У Бережанах згорів готель “Надія”