Заступник губернатора Бицюра дуже боляче реагує на критику

Поділитися

bysyraСьогодні, о 9 годині 30 хвилин тернопільська інтернет-газета “ПРО ВСЕ” розмістили критичну замітку щодо діяльності заступника голови Тернопільської облдержадміністрації Леоніда Бицюри.

Ґрунтувалась вона на аналізі ситуації у вищих ешелонах влади в Тернопільській облдержадмінстрації, судових баталіях, які розгорнув Леонід Бицюра щодо повернення своїх роздутих повноважень.

Не минуло й 40 хвилин, як піарники Бицюри відреагували висмоктаним з пальця повідомленням, що виконуючий обов’язки голови Тернопільської облдержадміністрації Іван Крисак отримав прочуханки від Президента України Петра Порошенка. Розмістили цей пасквіль на анонімному сайті “За Збручем”, який славиться тим, що обслуговує владу, розміщає джинсу та інші проплачені дурниці.

Яким же було нашим здивуванням, коли  дізналися, що Порошенко взагалі не спілкується з головами облдержадміністрацій з інших політичних партій. Керівник країни уникає конфліктних ситуацій, щоб не розбалансувати систему. Крисак перебуває на посаді через домовленості партійної шефині Юлії Тимошенко з Порошенком.

Разом з ти поведінка Леоніда Бицюри свідчить про те, що чиновник робить усе, аби після відставки не мати змоги посідати будь-яку іншу державну посаду. В облдержадміністрації кажуть, що через Бицюру неймовірно багато смороду в інформаційній сфері і це починає дратувати навіть столичних бюрократів.

Сьогодні Бицюра заявив вустами анонімних авторів, що готовий очолити Тернопільську область.

У Бережанах згорів готель через те, що пожежники їхали на виклик 40 хвилин

Колишній губернатор Тернопільщини відкрито заздрить міністру фінансів України