Біг до перемоги

Поділитися

DSC_6437На набережній Тернопільського ставу біля спортивної бази «Динамо» відбулися змагання чемпіонату обласної організації ФСТ «Динамо» України з легкоатлетичного кросу за програмою змагань «Динаміада-2015». Сорок чотири учасники з одинадцяти команд колективів фізичної культури правоохоронних органів виборювали звання кращого спортсмена.
До програми змагань входив біг на дистанцію в одну, три та п’ять тисяч метрів. На дистанціях 1000 м звання «кращий» виборювали і жінки, і чоловіки. Представники сильної половини долали, також, дистанції 3000м та 5000м. За підсумками всіх забігів визначались переможці у загальнокомандному заліку.
Працівники Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області, як завжди, показали хороший результат та увійшли в трійку переможців. Цього разу держохоронці прибігли до перемоги другими.
Начальник Управління ДСО Тернопільщини Олег Олексійович Іващенко висловив подяку Людмилі Головатій, Андрію Мартинюку, Віталію Колтко та Руслану Даньків за участь у змаганнях і зауважив, що фізична підготовка та спорт – невід’ємні частини професійної підготовки кожного правоохоронця. Працівники міліції, які займаються охороною громадського порядку, забезпеченням безпеки громадян, мають бути фізично здоровими та витривалими.
Переможців та призерів змагань нагороджено кубками, дипломами та грамотами обласної організації «Динамо».

Після представлення нового керівника Тернопільської області Порошенко потрапить у “дурдом”

Поездка большой компанией: что следует учесть при выборе отеля в Праге