Кар’єри Тернопільщини бере під контроль команда Заставного

Поділитися

wwДва десятиліття на Тернопільщині жодна сфера так не розвивалась інтенсивно, як незаконний видобуток у кар’єрах. Ні після помаранчевого Майдану, ні революції Гідності ситуація не змінювалась. Стойко сам не “забруднювався”, а Чижмарь лише підвищував ставки для нелагалів. Олег Сиротюк, який застав розграбованою область, особисто поліз на бульдозери, щоб освоїти фінансові потоки. Тоді з Леонідом Бицюрою вони продемонстрували хто тепер в області головний.

Після провалу Свободи на виборах і перемоги “Народного фронту і “Блоку Петра Порошенка”, які на Тернопільщині є братами-близнюками, Роман Заставний вирішив особисто відчути що таке господар області. Для цього нардеп прихопив свиту і проїхався кар’єрами Тернопільщини. Про це вийшов сюжет на телеканалі ІНТБ, який контролює нардеп на пару з мером Тернополя.

Критично налаштований читач скаже, нардеп з партії Яценюка хоче навести порядок! Насправді, на нашу думку, нардеп хоче отримувати зиск, а щоб пришвидшити процес перенаправлення фінансового потоку, виділив час на таку екзотичну поїздку. Не важко уявити, про які суми йдеться.

Якщо на Тернопільщині Роман Заставний лише починає грати мязами, щоб показати, що він тепер самий головний, то на Київщині його однопартієць В’ячеслав Константиновський вже контролює незаконний видобуток з кар’єрів і воює з громадськістю, яка хоче навести лад у цій царині.

Про це йшлося у матеріалі Корупція: знову скандал і знову “Народний фронт”


Прокуратура на початку року проводила слідчі дії з приводу крадіжки та вивозу піску. Але в справу втрутились представники влади, щоб заблокувати слідчі дії.

 Одразу після початку проведенняслідства дій на правоохоронців почав вчинятися величезний тиск. Керівництво прокуратури звернулось до громадських активістів Майдану та бійців АТО.

Представники громади  втрутились у ситуацію з незаконним видобутком піску і їм довелось поспілкуватись з причетним до справи нардепом від “Народного фронту” В’ячеславом Константиновським. Він був дуже нахабний і наговорив багато грубощів.

Суть депутатів партії “Народний фронт” не сховати, вона знову проявилася і ще не раз проявиться. Шило у мішку не сховаєш.

Нагадаю, що проти Миколи Мартиненка в Швейцарії відкрита кримінальна справа за дачу хабаря розміром в 30 млн доларів, а на початку року голова Дерфінінспекції України Микола Гордієнко звинуватив Яценюка в розкраданні 7,5 млрд грн державного бюджету.

І у випадку з Мартиненком, і у випадку зі зниклими бюджетними грошима, Яценюк і компанія пояснювали ці скандали “рукою Москви”. Начебто “Свобода”, “Батьківщина”, Сергій Каплін – “агенти Кремля” і працюють на Москву. Щоб якомога більше людей повірило у цю нісенітницю, Яценюк вдався до методів режиму Януковича. Вбагатьох газетах в декількох областях України була поширена “джинса”: в газетах з’явились декілька однакових статей під одним авторством, де всіх тих, хто намагається докопатися до правди про корупцію з боку влади, звинуватили в роботі на Москву.  Випадок з грабунком державного майна Константиновським теж буде пояснено “рукою Москви”?

22 квітня Арсеній Яценюк розставив акценти у ситуації в Україні.  Щоб не переказувати – подивіться це коротке відео і робіть висновки.

Який vps сервер потрібен для інтернет-бізнесу?

0

Понад півсотні тернополян убезпечили себе від меланоми