Наслідки буревію на Тернопільщині

Поділитися

Про буревій на Тернопільщині інтернет-газета “ПРО ВСЕ” повідомляла у замітках “Ураган на тернопільському ставі” таБуревій поламав дерево на вулиці Текстильній”.

Рятувальники Тернопільщини повідомили офіційну інформацію щодо ситуації в області.

Чимало дерев, не витримавши сильних поривів вітру, впали, заблокувавши автодороги. Для розчищення проїжджих частин залучалися пожежно-рятувальні підрозділи. Зокрема, о 18:22 по вулиці Збаразькій, в обласному центрі, черговим караулом аварійно-рятувальної частини аварійно-рятувального загону спеціального призначення Управління здійснено деблокування легкового автомобіля «Ауді – А6» та розчищено проїжджу частину у дворі будинку від дерева, що впало внаслідок погіршення погодних умов. Цього ж дня о 18:50 бійці вищевказаного підрозділу також розчистили проїжджу частину на вулиці Новий Світ у Тернополі від 2-х дерев та електроопори. О 19:13 на вулиці Бережанській у Тернополі черговим караулом 2-ї державної пожежно-рятувальної частини Управління розчищено проїжджу частину автодороги в напрямку села Підгороднє від поваленого вітром дерева.

Внаслідок сильних поривів вітру в Козові, на будівлі поліклініки, пошкоджено покрівлю на площі 70 м.кв, у селі Сапогів Борщівського району зірвано 15 м.кв. покрівлі з недіючої школи, а у Борщові 80 м.кв покрівлі з даху приватного житлового будинку.

Також, внаслідок негоди, знеструмлено 6 населених пунктів в Теребовлянському та по 3 населених пункти у Лановецькому, Зборівському та Борщівському районах, також знеструмлено вулицю у місті Бережани.

За інформацією обленерго, до 14:00 електропостачання у всіх населених пунктах буде відновлене.

Як правильно скористатися податковою знижкою при сплаті вартості навчання?

Помер Андрій Голда