Тернопільські дорожники продовжують заробляти на ямковому ремонті

Поділитися

DSCN5836“Золотий дощ” знову почав падати в кишені керівництва Тернопільських дорожників. Уявіть собі, у таку холодригу, 6 днів у квітні падав сніг (!), а вже станом на сьогодні, 9 квітня, дорожниками ліквідовано нібито 34 тисячі метрів квадратних ямковості на дорогах Тернопільщини. Оце хлопці вміють “малювати” свою роботу.

А далі – офіціоз. Здається, навіть у Путіна так не брешуть кремлівські телеканали.

«20 бригад дорожників працюють щоденно, як результат 35% ямковості на дорогах державного значення вже ліквідовано»,  – про це розповів начальник Служби автомобільних доріг у Тернопільській області Богдан Юлик під час планового об’їзду автошляхів.

 Під час ліквідації ямковості тернопільські шляховики вже влаштували 3000 тонн гарячого асфальтобетону. Роботи проходять на основних центральних артеріях нашої області в тому числі на магістральних і національних маршрутах (автодороги Тернопіль-Львів, Тернопіль-Бучач, Тернопіль-Кременець і Тернопіль-Підволочиськ).

 Також, на замовлення Служби автомобільних доріг області, розпочались поточні ремонтні роботи з повною заміною дорожнього полотна на автодорозі М-19 Доманове-Ковель-Чернівці-Тереблече між населеними пунктами Микулинці та Дружба Теребовлянського району. Заплановано відремонтувати більше кілометра дороги, повідомляє прес-служба Служби автомобільних доріг у Тернопільській області

Невдалим видався похід в магазин для одного з місцевих жителів Тернополя

У Тернополі відбудеться українське великоднє дійство “Зав’яжемо вінець”