Невдалим видався похід в магазин для одного з місцевих жителів Тернополя

Поділитися

DSC_6494Співробітники Управління Державної служби охорони Тернопільщини затримали хулігана, який не встиг проникнути до магазин, а лише пошкодив вхідні двері.
Повертаючись додому та будучи добре «розігрітий» алкоголем, молодий чоловік вирішив завітати до продуктового магазину, очевидно, по «закуску». Пізній час і зачинені двері не стали йому на заваді. 28-річний житель Тернопільщини розпочав бити ногами двері, аби скоріш добратись до поживи.
Вмить на пульт оператора Управління Державної служби охорони при УМВС України в Тернопільській області надійшов сигнал тривоги. За кілька хвилин міліціонери охорони прибули на місце спрацювання сигналізації де затримали зловмисника, який намагався проникнути до магазину, в результаті чого пошкодив вхідні двері. Вочевидь правопорушник не очікував швидкого прибуття правоохоронців, тому, усвідомлюючи свою безвихідь, намагався втекти.
Пояснити мотив своєї поведінки зловмисник відмовився. Тому, для з’ясування причин і встановлення міри покарання, затриманого було доправлено в Тернопільський міський відділ міліції.

Як протоієрей Кізілов відвідав бійців першого козацького батальйону “Торнадо” в АТО

Тернопільські дорожники продовжують заробляти на ямковому ремонті