У Тернополі кинуть яйцем у Порошенка?

Поділитися

3249-8337382Сьогодні до Тернополя прибуває Президент України Петро Порошенко. Перша особа держави має представити голову облдержадміністрації Степана Барну. “Дурдом” у програмі відмінили, оскільки відвідини такого закладу Порошенком викликали чимало насмішок з влади.

Проте, владу найбільше турбує, як поставляться тернополяни до відвідин брехливого президента. Всі пам’ятають його слова перед торішніми президентськи виборами, що антитерористична операція повинна тривати кілька годин, а не днів чи тижнів. Обіцяв Порошенко добровльця-солдатам страхування їхнього життя на один мільйон гривень, зарплату у тисячу гривень на день. Навіть відрікся від своєї обіцянки зі сцени Майдану поміняти за власний кошт бруківку у столиці, де тривали баталії біля стадіону “Динамо”. Вже ніхто й не згадує про п’яного Порошенка у маріупольському театрі торік, у вересні.

Торік у Тернополі “шоколадний король”, який ніяк не може продати свій бізнес в Україні та перестати платити податки в Росії, здивував журналістів також своїм станом.

Сьогодні у громадському транспорті лише чути: чи наважиться хтось зі студентів тернопільського педагогічного університету повторити подвиг з “івано-франківським яйцем”?

[poll id=”190″]

Продали авто – задекларуйте доходи

Мама 3 детей всего одним снимком в бикини разбила все устоявшиеся стереотипы о красоте вдребезги