Автомайдан в гостях у Миколи Тешнера (відео)

Поділитися

У соцмережі автомайданівці Тернополя поширили відео “Автомайдан в гостях у Миколи Ярославовича Тешнера”. На ньому зафіксований будинок теперішнього керівника науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації Тернопільщини (держстандартів – ред.). Чогось надзвичайного там не можна побачити: ні масштабів Януковича у Межигір’ї, ні губернаторських масштабів цимбалюків, коломийчуків, курницьких… У Підгородньому, де проводили зйомку, є й цікавіші будівлі.

Наприклад, екс-нардепа і екс-голови облради Олексія Кайди. Але у свободівця нині нібито імунітет, бо він в АТО. Разом з тим, від фундаменту і до даху з ремонтом дім звели надзвичайно швидкими темпами саме під час перебування Кайди у чиновницьких кріслах.

Ми поцікавились в автомайданівців метою зйомки. Ігор Василів розповів, що ціллю зйомок є показати, де живуть чиновники, які нині при владі. Громадські активісти мають претензію не так до Тешнера, як до його столичного керівництва, яке, на їхню думку, вже давно мало б звільнити Тешнера. Причина – скарги підприємців на дії підлеглих Тешнера. Громадським активістам цікаво, за які кошти придбав будинок нинішній чиновник.

Не забули вони й про дивну аварію із його заступником.

Журналіст “Про все” зателефонував до Миколи Тешнера. Чиноновник розповів, що придбав будинок більше 10 років тому на кошти, які отримав від підприємницької діяльності. Керівник науково-виробничого центру стандартизації, метрології та сертифікації Тернопільщини готовий до спілкування з активістами, стверджує, що у цьому будинку не проживає і там не має навіть ремонту.

Раніше автомайданівці приїжджали в гості до мера Тернополя, до даїшника з Чорткова.

Ще раніше впіймали брата мера за кермом у стані наркотичного сп’яніння.

Таємниці фруктового торта без випічки

Сувора правда про Донбас