Кияни про Порошенка на річницю його президентства: “Олігархат зберігається”

Поділитися

25 травня 2014 року відбулись позачергові президентські вибори, на яких переміг Петро Порошенко. “ВідеоТеКа” поцікавилась у киян, як вони оцінюють роботу українського президента протягом першого року його перебування на цій посаді.

“Промову Петра Порошенка на інаугурації потрібно періодично перечитувати та згадувати, що відбулось слідом за нею. Рік тому, 25 травня, відбулись вибори президента України, на яких він переміг. Наступного дня, 26 травня, розпочалась антитерористична операція у Донецькому аеропорту. А ще півтора місяці потому армії Стрєлкова дозволили пройти з маленького Слав’янська у великий Донецьк. З того моменту на Донбасі було розгорнуто повномасштабну війну, за цей час загинуло понад 6 тисяч мирних мешканців та близько 2 тисяч українських військових, знищено декілька тисяч будинків та сотні господарств, близько 2 мільйонів людей залишили своє житло. Так що до президента багато питань, і у майбутньому, коли він насправді реалізує свій мирний план, йому доведеться відповісти на них чесно”,- написала сьогодні на своїй сторінці у фейсбуку журналістка “Громадського ТБ” Катерина Сергацкова. “Як ви оцінюєте рік, що минув з моменту обрання Петра Порошенка на посаду президента?” – із цим питанням журналісти “ВідеоТеКи” сходили сьогодні у народ. Результати – у нашому опитуванні.

На весіллі в Канаді замість квітів дарували гроші українським бійцям – зібрали $16500

Європейський Союз заявив про готовність надати безвізовий режим Україні та Грузії у разі позитивного звіту Єврокомісії в кінці 2015 року