Сергій Притула пояснив, коли Україна переможе у війні із Росією

Поділитися

3Днями телеведучий Нового каналу вчергове зібрав допомогу для українських бійців у АТО. Перед тим, як вирушати на Схід, він відповів на питання “Телекритики” та зробив гнівне звернення на адресу Всесвітнього конгресу українців.

Сергій Притула – один з тих, хто успішно конвертує свою популярність у допомогу українським бійцям, що воюють у зоні АТО. Днями у холі будівлі, де розташовано Новий канал, Сергій вчергове зібрав різні речі, які перевірений у неодноразових подібних поїздках водій повезе на Донбас.

“Дали державі рік фори, щоб вона навчилась робити те, що цілий рік робили волонтери. Якщо люди зараз видохнуться повністю, а держава не включиться у роботу, тоді будуть клопоти у держави”,- констатує телеведучий.

У розмові із кореспондентом “ВідеоТеКи” Сергій зокрема згадав про те, що на цей момент у нього накопичилось чимало запитань до української діаспори, і зробив на її адресу звернення.

“Є така структура, яка називається Всесвітній конгрес українців. Я надзвичайно вдячний українській діаспорі, яка за останній рік дійсно дуже багато допомогла і фінансами, і джипами, і оптикою, і добрим словом, і молитвою, і медикаментами. Основна маса кровоспинних чи якихось сильних антибіотиків – це все те, що мені передавали Штати, Канада, Німеччина, Австрія, Бельгія, Чехія, Польща. В нас просто це було дуже важко знайти, а то дуже помічні речі. Всесвітній конгрес українців збирався в Україні кожні 4 роки. Вони вдягали вишиванки, приходили в Українській дім, ставали за трибуни і розказували, як вони дуже сильно люблять Україну. Курва мать, де ви зараз?! Де той Всесвітній конгрес українців?!” – обурюється Сергій Притула і закликає членів цього об’єднання долучатися до волонтерського руху в Україні.

video.telekritika.ua

Збірна Канади з хокею розгромила команду Росії 1-6

У Кудринцях націоналісти проведуть літній вишкільний табір