Школярка виходить заміж за 57-річного поліцая Кадирова

Поділитися
“Русский мир”, що побудував Путін, якраз і відрізняється тим, що можновладці можуть порушувати закони та примушувати інших виконувати їхні забаганки.
17-річна мешканка Чечні Хеда Гойлабієва в інтерв’ю каналу LifeNews розповіла, що її весілля з 57-річним керівником Ножай-Юртівського РВВС Нажудом Гучіговим відбудеться “протягом місяця”, повідомляють Патріоти України з посиланням на ГОРДОН.
 Ця історія викликала резонанс в російських ЗМІ. За даними “Нової газети”, у Гучігова є дружина і діти, а Гойлабієву він хоче взяти другою дружиною, що заборонено російськими законами. Крім того, видання, посилаючись на оточення дівчини, повідомляло, що виходити заміж за главу РВВС вона не хоче.
 На відео LifeNews дівчина сидить перед камерою, дивлячись у підлогу, деякі відповіді повторює за тіткою, яка знаходиться поруч. За словами Гойлабієвої, з Гучіговим вони познайомилися рік тому, до заміжжя “спілкувалися”.

Різниця у віці її не бентежить. “Так, я знаю, що він був одружений і у нього діти від першого шлюбу. Але так уже склалося, що я тепер виходжу за нього заміж”, – сказала чеченка.

Залізці за одну добу залишилися без риби

Уже невдовзі на нас, покупців, чекає чергова хвиля подорожчання товарів та послуг