Сьогодні серед білого дня у Кременці невідомі викрали активіста “Люстраційного Майдану” Віталія Ващенка

Поділитися

-E_WQsZtPQIБлизько десяти людей в чорному перекрили дорогу та побили вікна у службовому автомобілі, яким Віталій розвозив морозиво. Самого активіста виволокли з машини та вивезли у невідомому напрямі. Очевидці зняли процес «затримання» на відео.

Активісти кременецьких громадських організацій одразу звернулися до райвідділу міліції, адже на відео чітко видно, що народного «люстратора» затримали представники силових структур. Однак у міліції свою причетність до справи категорично заперечують і стверджують, що не знають, де саме зараз утримують Віталія Ващенка.

Тим часом адвокатові затриманого зателефонували та сказали з’явитися на СУД, ЯКИЙ ВІДБУДЕТЬСЯ У РІВНОМУ ЧЕРЕЗ ТРИ ГОДИНИ! Раніше справи активістів «народної люстрації» розглядав Тернопільський міськрайонний суд, однак тепер справу передали до Рівного – вочевидь, подалі від народного гніву.

Представники громадських організацій Кременця вже вирушили до Рівного, щоби підтримати свого товариша.

Таке «правосуддя» – це грубе порушення прав людини та громадянина, яке не має нічого спільного з принципами верховенства Закону та правової Держави. Такі дії щодо кременецького активіста – це повернення до методів злочинного режиму, проти якого українці вийшли на Майдан.

Тому кременецькі активісти будуть всіма силами захищати законні права свого побратима, підтримку пообіцяли також представники громадських організацій з інших районів Тернопільщини та Рівненщини, повідомляє Трудова солідарність.

Запасний батальйон ДУК вишколив студентів Тернопільщини

У Хоросткові відбулося військово-патріотичне спортивне свято