Махінації з електронними грошима привели до криміналу

Поділитися

В травні поточного року слідчим управлінням фінансових розслідувань Головного управління ДФС у Тернопільській області до Єдиного реєстру досудових розслідувань внесено відомості про вчинення кримінального правопорушення та розпочато кримінальне провадження за фактом відмивання підприємцем В. доходів, одержаних злочинним шляхом.
Фахівцями служби проведено відпрацювання діяльності даного суб‘єкта господарювання, за результатами якого встановлено що підприємець, порушуючи Закон України «Про платіжні системи та переказ коштів в Україні» та Положення «Про електронні гроші в Україні», яке затверджене постановою Правління Національного банку України №481 від 04.11.2010, незаконно застосовував та використовував електронні гроші платіжної системи «WebМоnеу Тгаnsfer». В результаті цих діянь спритник отримував доходи (кошти), які в подальшому легалізував.
Внаслідок здійснення незаконних дій з електронними грошима підприємець В. отримав на власні банківські рахунки кошти в сумі близько 300 тис.грн, які легалізував (вчинив фінансові операції) шляхом перерахування їх на інші банківські рахунки та зняття коштів готівкою.

Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

Новое казино «Вулкан»: попробовать выиграть может каждый

Пряма трансляція з перших європейських ігор в Баку (відео)