Напередодні професійного свята журналісти змагалися із владою у влучності

Поділитися

vasЗ нагоди Дня журналіста на військовому полігоні для мас-медійників представники органів влади, правоохоронних та силових структур, в тому числі й Головного управління Державної фіскальної служби області, організували стрільби з пневматичної зброї.
До початку змагань правоохоронці також навчали журналістів засобам самозахисту і основним правилам надання першої медичної допомоги.
Після ознайомчих заходів і тренувань усіх учасників – представників місцевих каналів телебачення, радіо, газет, інтернет-сайтів і прес-служб організатори поділили на п’ять команд. До шостої увійшли керівники силових і контролюючих структур на чолі з головою ОДА Степаном Барною.
Загалом учасники змагалися у влучності у двох вправах: хлопці з пневматичної гвинтівки, а дівчата з такого ж пістолета. Кожному учаснику надавалося по три постріли, а відстань до цілі становила 10 метрів. Команда-переможець визначалася за кількістю найвлучніших пострілів.
В підсумку перше загальнокомандне місце виборола команда журналістів під номером чотири. Лише на одне очко менше від золотого призера набрала команда, до якої входили керівники силових структур. Почесне третє місце виборола команда представників прес-служб.
Визначали організатори і найкращих стрілків в особистому заліку. Кубки переможців та звання найвлучнішого журналіста вибороли представник телеканалу «ІНТБ» Оксана Максимлюк та фотокореспондент Микола Василечко. До речі, представник фіскальної служби Тернопільщини Наталя Сорока посіла третє місце в особистому заліку серед жінок.
Усі учасники змагань отримали символічні призи.
Як зазначив начальник Головного управління ДФС у Тернопільській області Ігор Комендат, ідея відійти від формальних зустрічей влади із журналістами виправдала себе, адже командний дух, спортивний запал, неформальність у спілкуванні – цьому підтвердження.
Відділ комунікацій
Головного управління ДФС у Тернопільській області

У Барвінку обманюють покупців (фото)

Через одне селфі терористи Ісламської Держави втратили свою штаб-квартиру