Юнацький табір “Дух нашої давнини”

Поділитися
929601731Тернопільська обласна громадська спортивно-патріотична організація «Тризуб» ім. Степана Бандери організовує дитячий вишкільно-патріотичний табір «Дух нашої давнини».

Метою табору є патріотичне виховання та всебічний розвиток молоді, який дасть можливість не лише пізнати себе, а й поринути в історичне минуле наших предків та ознайомитись із сучасним військовим мистецтвом. Атмосфера табору сприятиме духовному та фізичному відпочинку, покращенню здоров’я дітей та здобуттю нових знань.

ПРОГРАМА ТАБОРУ ВКЛЮЧАЄ:
– Тактична медицина (здобуття необхідних навиків надання домедичної допомоги та порятунку життя людини у цивільних та військових умовах із застосуванням сучасних методів та систем).
– Основи самозахисту для дівчат та рукопашного бою для хлопців (вивчення поєднань найкращих бойових традицій українських воїнів та методів самозахисту).
– Фізична підготовка (щоденні рухові вправи, дозовані фізичні навантаження, вправи на витривалість).
– Тактична військова підготовка (тактичні навчання зі страйкбольною зброєю та правила поводження з нею, проведення теренових ігор із застосуванням тактичних навичок).
– Основи табірництва (правила таборування, вибір місця для таборування, розкладання наметів, природні інженерні споруди, ознайомлення з засобами таборування).
– Картографія та орієнтування на місцевості (види карт та компасів і користування ними, орієнтування з їх допомогою, поняття азимуту, орієнтування на місцевості за природними ознаками).
– Основи виживання (їжа, схрон, вода, виживання у різних кліматичних та природних умовах, використання підручних засобів для виживання, маскування у природі).

Організовуватимуться піші мандрівки історичними місцями бойової слави січових стрільців, теренові ігри, майстер-класи з ковальства, фехтування шаблями.
За допомогою автентичних лекцій відбуватиметься ознайомлення молодих українців із забутими традиціями предків та звитягами воїнів.
На молодь також чекає справжня сучасна мистецько-музична школа, у якій тернопільські музиканти та художники проводитимуть уроки гри на музичних інструментах та майстер-класи з художньо-образотворчого мистецтва.
Окрім цього, проектом «Дух нашої давнини» передбачені зустрічі з відомими письменниками та поетами та бійцями Добровольчого Українського Корпусу «Правий Сектор», вечори біля вогнища, концерти відомих тернопільських гуртів відкритим небом, перегляд тематичних фільмів під та мандрівки.

Графік проведення табору:
1. 29 червня – 5 липня
2. 5 липня – 11 липня
3. 11 липня – 17 липня
4. 20 липня – 26 липня

Доїзд та від’їзд до/з місця проведення табору забезпечується керівництвом табору у комфортабельних автобусах.
Організація табору:
Між учасниками табору відбуватиметься поділ на рої чисельністю 8-10 осіб. За кожним куренем буде закріплений ройовий.
Інструкторська ланка:
Члени Тернопільської обласної громадської спортивно-патріотичної організації «Тризуб» ім. Степана Бандери з досвідом роботи у вишкільній діяльності та з педагогічною освітою, кваліфіковані медики з обладнаним медпунктом.

ВІК: з 12 до 18 років. Тел: +380688830379

Начальник автогосподарства УДАІ УМВСУ в Тернопільській області Юрій Фуртак розкішно живе

На «Файне Місто» приїдуть байкери зі всієї країни