Нова влада на Тернопільщині дивує беззаконням і смажить яйця на москальському газі

Поділитися

11707538_928925720479744_5568449621855333056_nЗаступник голови Тернопільської облдержадміністрації Віктор Шумада дивує краян своєю некомпетентністю. Новопризначений чиновник з приставкою “в.о.” час від часу смішить інтернет новими проектами у стилі Остапа Бендера. Новітній недосвідчений бюрократ, який всівся у крісло завдяки нардепу Роману Заставному, сьогодні здивував, як на березі річки Дністер, у Дністровському каньйоні, заповідній зоні, будуть щось там будувати.

“Ось такий комплекс планує побудувати в с. Городок Заліщицького району виходець із цього села тренер з футболу Марущак Иван. Спортивно-оздоровчий комплекс “Городок” – це проведення навчально – тренувальних зборів для спортсменів, відновлювальна медицина та рекреація, причал для малих яхт та катерів, організація відпочинку для туристів. Проект передбачає 4 футбольні поля, 2 волейбольні, 1 – пляжний футбол. Обсяг інвестицій до 9 млн. дол. Спільними зусиллями місцевої влади та бізнесу, реалізуємо цей проект. Перша контрольна точка – листопад 2015 р. – перше футбольне поле зі штучним покриттям”,- написав Шумада.

Чи законно проводити таке будівництво не йдеться. “Бабки рішають всьо”.

11692535_928912390481077_1138628785109874250_nЮне дарування смажить яйця намоскальському газі.

“Смажимо на газі першу в селі Колобрідка Заліщицького району яєчню разом з Олегом Караванським (директор Тернопільгаз) в господарстві сільського голови Івана Матійчика. Село стало 919 населеним пунктом області де включено газопостачання. З наступного тижня голова районної адміністрації Борис Шипітка скеровує в село робочу групу для оформлення субсидій населенню. Газ – це дорого, але зручно, за умови наявності субсидії, стає доступним для села”,- хвалиться Шепета.

А що розуміється у будівництві цей чувачок, який займався у міськраді Заставного розклейкою паперових оголошень у Тернополі?

Шумада пише:
Шумада хвалиться у Фейсбуці: “Провели робочу нараду спільно з Федір Полянський та Віктор Кузяк в управлінні капітального будівництва з питання завершення ремонтних робіт в обласному архіві. Першочергові завдання – перерахунок проекту (мінімізація витрат), влаштування електрообігріву труб водовідведення дощової води (для запобігання підтопленню приміщення), забезпечення постійної охорони на об*єкті (збереження будови від мародерства)”

 

У Мушкатівському озері ледь не втопився п’яний хлопець

Дві аварії у Тернополі