У Тернополі облаштовують екстрим-парк для молоді

Поділитися

parkВ парку «Топільче» почались підготовчі роботи по встановленню екстрим-парку. Там тернопільська молодь зможе кататись на скейтах, роликах, велосипедах.

Відомо, що це буде багатопрофільний екстрим-парк. У найближчі два-три тижні там комунальники працюватимуть над асфальтним покриттям. Сама конструкція виготовляється фахівцями і повинна бути встановлена до Дня міста.

Нагадаємо, що раніше планували встановити екстрим-парк на бульварі Куліша, проте згодом було вирішено перенести його ближче до центру у парк «Топільче».

Скейтери кажуть, що вже багато років чекали на скейтпарк, оскільки таким чином він дасть поштовх розвитку цього спорту в Тернополі.

–          Вже ведуться підготовчі роботи по встановленню екстрим-парку, який робиться для тернопільської молоді, яка любить екстремальні види спорту. Власне, за їхнім побажанням було визначено і місце і орієнтовний вигляд цього парку. Наразі роботи тривають і сподіваємось, що до Дня міста ми зможемо його відкрити і цей парк запрацює повноцінно, – розповів Сергій Надал.

park2

Тернополяни не надто активно подають заяви на субсидії

У «Парку Здоров’я» встановили вхідну арку