В Україні стартувала кампанія за заборону стаціонування зооцирків з тваринами

Поділитися

images+(5)Вітаємо Вас!
Ви стали учасником Електронної Кампанії ЗА заборону стаціонування зооцирків з тваринами в містах України!
Що це? Ми переконені, що місцеві муніципалітети та їх керівники повинні провести через Сесії міських, районних, обласних Рад чи через засідання територіальних громад РІШЕННЯ про заборону стаціонування (оренда гастролерами територій під стаціонування пересувних манежів, кліток, фургонів) в населених пунктах цирків з тваринами, зоовиставок, звіринців, тощо.
Метою кампанії є прийняття місцевої заборони на стаціонування пересувних цирків з тваринами всіма містами України. Тут проводиться збір підписів громад Тернополя та Хмельницького для офіційного звернення до голів міських адміністрацій та місцевих рад. Для того щоб приєднатися до збору підписів вам треба прочитати звернення та в коментарях під ним записати ваше прізвище, ім’я та місто проживання. Також підтримайте наші петиції до мерів @Києва, Львова, Миколаєва та Тернополя своїми голосами.
Що ще ми можемо зробити?
Ваша участь: приєднайтесь до нарощування кампанії з стимулювання муніципальних структур та керівників міст України ввести локальну заборону на стаціонування зооцирків на територіях населених пунктів. Звертайтесь, протестуйте, пишіть, пікетуйте, вимушуйте… до дій тих, від кого залежить прийняття такого рішення!!!
Причини: порушення прав тварин, порушення благоустрою міста, відсутність зооінфраструктур для приїому туристів із хижими тваринами, що в свою чергу призводить до порушення порядку, створює небезпеку для місцян. Все це суперечить не тільки моралі, етиці та гуманності, але і законам, якими мають керуватися усі члени громади!
******
Світова спільнота витісняє зооцирки із своїх міст – ми теж маємо стати на шлях заборон, як локально в містах так і загальнодержано!
********
Ми ЗА цирки без тварин!

8 тисяч фестивальників зі всієї України відвідали фестиваль «Файне Місто»

До бюджету від платників області надійшло понад 336 млн грн ПДВ