8 тисяч фестивальників зі всієї України відвідали фестиваль «Файне Місто»

Поділитися

У Тернополі відбувся третій масштабний фестиваль «Файне Місто». На п’ятьох сценах виступило понад 60 гуртів. Окрім українських виконавців на фестиваль приїхали гурти з Білорусі, Швеції, Австрії, Польщі, Грузії та Росії.
Загалом на фестивальну подію року до Тернополя приїхало близько 8 тисяч фестивальників з різних міст України. Відвідали «Файне Місто» і учасники АТО, яким вхід на територію фестивалю був безкоштовний.
У рамках «Файного Міста» відбувся байкерський зліт. Відтак, на територію аеропорту приїхало більше сотні байкерів з різних куточків України. Мотоциклісти проїхались головними вулицями Тернополя до аеропорту. Для учасників мотозльоту на території фестивалю діяла спеціальна стоянка.
Окрім музичного концерту була на фестивалі і розважальна програма: кілька спортмайданчиків, різноманітні майстер-класи, ярмарки, салон краси, велопрокат.
Також на території фестивалю збирали кошти для бійців АТО. За невелику плату гості фестивалю могли спробувати смачну кашу чи борщ з польової кухні і таким чином допомогти учасникам АТО на передовій.

XZtE9RCVUUE xyHXcSneNX0 xWR8d2ntOYE1 DQZ35__17ZY _7gRrDBgedo W-eB1X4EBwg xk-52oVbXcE Gk1mwr0Rsws

Штрихи волонтерського поступу на Донбасі (аналітика)

В Україні стартувала кампанія за заборону стаціонування зооцирків з тваринами