Керівник Збаразького району займався бізнесом крадених мобілок, а його перший заступник має фальшивий військовий квиток?

Поділитися

b3dB71NI_yUГолова Збаразької райдержадміністрації Качка всіма силами старається виконати мобілізаційний план, але при цьому встановлено з достовірного джерела, що його перший заступник Головатюк  має фальшивий військовий квиток. Питання – як він пройшов спецперевірку? Не знаю. Розказують, що навіть випускників інститутів, які вперше йдуть на роботу в держслужбовці “трясуть” по повній програмі – і департаменти різні і в МВС і в податкову і в юстицію і ще там кудись відправляють… А тут – на ПЕРШОГО ЗАСТУПНИКА!!! і що нічого? Та що там казати, сам Качка (голова) не брезгував у далекі 2000-ні бізнесом з краденими мобілками, і ніхто того не помітив, що кримінальна справа у посадової тепер особи була… Цікаво? Це все Стьопа Барна захищає своїх “дружків” по УНП, а тепер – БПП. Навіть Сагана (начальник Збаразького райвідділу міліції) перевів в другий район і поставив “свого”, щоб ніхто ні до чого не доколупався. Мудрі люди роблять базу до виборів. Не надовго. Надіюся, що правда стане відома скоро.

Антиполітичний Збараж

За результатами виборів кандидат з максимальною кількістю голосів не стає депутатом, а депутатом може стати той хто зайняв друге, третє місце

Продовження мандрівки дивної стриптизерки Тернополем (відео)